TAI MING

TAI MING Tai Ming

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 63 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Tai Ming. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 14:34 Lekker zoals altijd
2 jul 2022 om 9:51 Lekker warm eten en snel geleverd zoals steeds. Een aanrader
14 mei 2022 om 1:37 Nooit meer! Ik vond verdomme stukjes bot in het voedsel!
4 apr 2022 om 22:01 Tevreden
18 mrt 2022 om 20:39 Miss volgende keer,de ribbetjes beter inpakken,want alles was uitgelopen,of miss tegen de bezorger te zegge,da hij alles recht moet zetten,voor de rest was alles top zoals altijd.
15 mrt 2022 om 1:44 Nasi goreng is wat flauw van smaak (mag meer sojasaus bij) maar met currysaus over wordt dit wel beter! Verder waren de ribbetjes en gebakken kippenballetjes heel lekker!
27 feb 2022 om 19:08 Sate en kip uit de frituur!!! zulk een Aziatisch, heb ik nog niet gegeten. Wel makkelijk geld verdienen zo.
20 feb 2022 om 11:56 Verschillende sausjes hadden de verpakking doordrongen met als gevolg dat een van de zakken scheurde. Gelukkig zonder al te veel schade - in dit geval. Ik zie dat ik niet de eerste ben die hier een opmerking over maakt... Verder alles piekfijn OK.